Razstava zmagovalnih del

Letos zmagovalna dela "razstavljena" v Soboti prilogi


V preteklih letih smo najboljše fotografije na ogled postavili v obliki klasične fotografske razstave, tokrat pa v sodelovanju z medijskim pokroviteljem, časopisno hišo Delo, pripravljamo posebno poslastico.

Letošnje zmagovalne fotografije bodo svoje zgodbe pripovedovale v svojem naravnem okolju  – na časopisnem papirju in očeh širše javnosti, kamor tudi spadajo. Objavljene bodo v razširjeni izdaji Sobotne priloge, ki bo izšla 18. junija 2016.

Veseli nas, da lahko sodelujemo v projektih, ki omogočajo prepoznavnost in priznanje slovenskih fotografov, ter tako pripomoremo k osnovni viziji novinarske in dokumentarne fotografije  – pripovedovanju zgodb, ki ne smejo biti spregledane. Tako lahko javnosti ponudimo bolj celosten prikaz aktualnih dogodkov doma in v tujini ter obenem proaktivno informiramo in vključujemo občinstvo.

Sobotna priloga, tednik s skoraj polstoletno tradicijo, je popolno okolje za tematiko in zgodbe, ki jih dokumentirajo zmagovalne fotografije, ter odlična priložnost za predstavitev vrhunskega nivoja slovenske fotografije in fotografov.